Asger Aamund, erhvervsleder og debattør vil fortælle om erhvervslivets vilkår og betingelser. May-Britt Kattrup vil fortælle, hvordan alle i arbejde kan få mindst 20.000 kr. mere i hånden. Mulighed for middag kl. 18.00. Tilmelding nødvendig, se nedenfor.

PRESSEMEDDELELSE 

Kom til spændende debatmøde på Karlebo Kro 

Torsdag den 19. marts kl. 19.30, kan du møde Asger Aamund og May-Britt Kattrup, Liberal Alliance, til en åben debat om et samfund med højt til loftet, der sætter din frihed i højsædet og med plads til forskellige holdninger.

Asger Aamund, erhvervsleder og debattør, er kendt i den brede befolkning som en driftig mand med mange jern i ilden. En mand, der har prøvet både op- og nedture og som har skabt sig en stor karriere. Senest har han solgt sine aktier i Bavarian Nordic for 387 mio.kr.

Han har i sin egenskab af succesfuld erhvervsleder ofte optrådt i medierne. Både de trykte som underholdningsprogrammer i tv og radio. Bl.a. på P3 i ”Mads og Monopolet”, samt som ekspertkommentator i div. nyhedsprogrammer, hvor han altid er god for en skarp kommentar.

May-Britt Kattrup, folketingskandidat i Nordsjælland for Liberal Alliance, er også noget af en personlighed med sine meningers mod. Og samtidig er hun noget af en mønsterbryder. Født af ganske unge forældre og med en opvækst i trange kår. Men hendes drive har ført hende vidt og hun har altid arbejdet målrettet og hårdt for at nå sine mål. Har som den eneste i hendes familie gået i gymnasiet og uddannet sig til Civiløkonom HD(A) fra CBS.

May-Britt Kattrup, har ligeledes gjort karriere i erhvervslivet, sidst som Brandmanager for Coca-Cola, inden hun helligede sig sin mands virksomhed inden for investering samt et 100 hektar stort landbrug med tilhørende hestepension med plads til 45 heste på det smukke Donse Hovedgård i Hørsholm.

Har samtidig været international toprytter i Military og redet i det meste af Europa.

Debatmødet starter klokken 19.30 og forud kan man fra klokken 18.00 nyde en god middag på Karlebo Kro. Tilmelding til både middag og debat er nødvendig på tlf. 48280404/40550404.