politik-top

 

Den korte version:

Bestyrelsesmedlem. Direktør. Aktiv i det private erhvervsliv gennem mange år. Tidligere Medlem af Folketinget bl.a. som regeringsordfører for sundhed, ældre og erhverv.

Civiløkonom. Bestyrelsesuddannelse fra CBS bestået med udmærkelse.

 

Den lange version. CV May-Britt Kattrup:

Uddannelse:

Civiløkonom/HD(A). CBS.                                                                                          1993

Bestyrelsesuddannelse. 6 mdr. CBS. Bestået med udmærkelse.                         2020

Erhvervserfaring:

Produktchef og salgsassistent. Better Brands (De danske spritfabrikker).       1985-1990

Produktchef Vingros (Dagrofa).                                                                                 1990-1991

(Barsel.                                                                                                                            1991)

Brandmanager Coca-Cola.                                                                                          1992 – 1994

Bestyrelsesmedlem N.K. Investering A/S.                                                               1992 – 2019

Selvstændig indenfor investeringsvirksomhed, landbrug og hestepension      1994 –

Direktør N.K. Investering I ApS og N.K. investering II ApS                                 2019 –

Bestyrelsesmedlem Medican A/S                                                                               2020 –

Bestyrelsesmedlem Brancheforeningen Medicinsk Cannabis Industri (MCI)  2020-

Andet:

International Eliterytter i disciplinen Military                                                        1996 – 2013

Medlem af Folketinget for Liberal Alliance. Bl.a. regeringsordfører for

sundhed, ældre og erhverv.                                                                                          2015 – 2019

Yderligere info: 

Fra naturens side kan jeg ikke lade være med at sætte mig grundigt ind i tingene og gøre alt, hvad jeg kan for at yde en god indsats. Jeg er generalist og ser mere på den overordnede helhed og lader eksperter og fagfolk om fordybelse i specifikke fagområder.

Jeg er analytisk, praktisk og resultatorienteret. Har erfaring med forhandling med interessenter og myndigheder samt med deltagelse i offentlig debat på fjernsyn, radio, trykte medier, SOME og foredrag.

Civilstand: Gift. Tilsammen tre voksne børn. Født 30. november 1962.

May-Britt Kattrup, Donse Hovedgård, Donsevej 16, 2970 Hørsholm. +45 20700483. may-britt@kattrup.dk

 

Den fortællende version:

Jeg er sproglig student fra Stenhus i Holbæk, suppleret med HF Matematik og HH i regnskab. Civiløkonom HD(A) fra CBS, dengang Københavns Handelshøjskole. Og tog i 2020 en seks måneders bestyrelsesuddannelse fra CBS, som jeg bestod med udmærkelse.

I skole- og gymnasietiden havde jeg diverse ungdoms- og studiejobs, såsom opvasker, billettør på Orø-færgen, avisbud, og butiksassistent. Senere som lærervikar og taxachauffør. Mens jeg læste HD første del på Frederiksberg, var jeg kontorelev i Tæppeland/Jensen Tæpper i Glostrup, og havde aften rengøring i København. I denne periode boede jeg stadig på Orø, ca. 70 km fra København inkl. færge.

Jeg har en del års erhvervserfaring, bl.a. som salgs- og marketingassistent i Better Brands (vin og spiritus firma ejet af De Danske Spritfabrikker), indkøbschef i Vingros (under Dagrofa), og sidst som brandmanager/produktchef i Dadeko/Coca-Cola. Et job, som jeg sagde op for at have mere tid til familie, eliteridning og min mands virksomhed.

Efter min sidste ansættelse, begyndte jeg at gøre ridningen til et seriøst projekt, og det blev til ca. 13 års eliteridning i ridesporten Military (hestethriathlon).

Det blev til guldmedalje for hold ved NM – Norge, 5. plads ved EM i Pratoni – Italien, deltagelse i VM I Aachen – Tyskland, og World-Cup finale i Deauville – Frankrig. Herudover deltagelse i mange internationale stævner rundt om i Europa, med flere sejre og placeringer.

I en periode hvor jeg ikke red jagter, kommenterede jeg i en lang årrække Hubertusjagten på TV2, ca. 2 timers direkte transmission. TV2 lavede en virkelig flot udsendelse, og sidste seertal viste tæt på 300.000 seere på en søndag formiddag.

Siden TV2 stoppede denne udsendelse for nogle år siden, har jeg kommenteret fra slottet i Dyrehaven, til de mellem 20.000 og 30.000 tilskuere der hvert år følger denne tradition. Fra 2013 begyndte jeg igen at ride Hubertusjagten, og det glæder jeg mig til. Bare jeg ikke havner i dammen 😊.

Jeg har haft fire gode år som medlem af Folketinget fra 2015-2019. Her var jeg bl.a. sundhedsordfører, ældreordfører og erhvervsordfører for den daværende regering, bestående af Venstre, Konservative og Liberal Alliance.

I dag har jeg nogle bestyrelsesposter og håber at få flere. Desuden beskæftiger jeg mig med vores egne forretninger indenfor diverse investeringer, hestepension og landbrug.