Tak til alle som har stemt på LA

Tak til alle som har støttet og stemt på LA og mig personligt. Et fantastisk resultat med 13 MF’er heraf 2 i Nordsjælland, Anders Samuelsen og undertegnede.

Langsomt men sikkert begynder det at gå op for mig, at jeg rent faktisk er medlem af folketinget. Jeg lover, at jeg vil arbejde hårdt for alt det, som LA og jeg er gået til valg på. Jeg glæder mig til, sammen med LA gruppen, at kæmpe for et friere og rigere Danmark med lavere skatter OG råd til velfærd. Selv om jeg godt kan se, at det kan give lidt udfordringer med så stærkt et DF. Men det betyder ikke, at der ikke kan opnås resultater.

Liberal Alliance har kørt en sober og saglig kampagne. Vores 2025 plan har ligget fast, før valget blev udskrevet, og den er der ikke rokket ved. Den er gennemregnet og bekræftet af finansministeriet med de usikkerheder, som altid knytter sig til den slags beregninger.

Jeg har haft mange aktiviteter. Annoncer i lokalblade, plakater, flyers, videoer, on-line annoncering på nettet, mange debatindlæg i lokale medier, Børsen, Berlingske, FB, Twitter m.m. Og jeg har haft flere debatter.

Min søde mand, som har stået model til lidt af hvert og også har været i lygtepæle en mas (400-500 stk.). Mens jeg skriver dette undrer det mig, hvor han er henne. Han stod op noget før mig. Nu kom han så lige hjem med de flotteste blomster, efter at har kørt i flere timer alene og taget plakater ned. Er det en fantastisk mand? JA.

Det har været et stort arbejde, men spændende og lærerigt. På S-togsstationer og by-strøg har jeg haft mange sjove og gode oplevelser. F.eks. når nogen siger, det kan du glemme alt om, I hader jo offentligt ansatte, og efter 3 min. beder om en brochure og siger, at han/hun vil stemme på LA. Der har været mange lignende oplevelser.

Så selv om jeg har været træt nogen gange kl. 5.30 om morgenen, hvor jeg lige skulle nå at skrive et debatindlæg eller forberede en debat inden, jeg skulle være på en station kl. 7.00, har det været det hele værd. Og jeg er overbevist om, at det gode resultat for LA, er godt for Danmark.