regionspolitik-top

Uddannelse og erfaring:

Jeg er sproglig student fra Stenhus i Holbæk, suppleret med HF Matematik og HH i regnskab. Civiløkonom HD(A) fra CBS, dengang Københavns Handelshøjskole.

I skole- og gymnasietiden havde jeg diverse ungdoms- og studiejobs, såsom opvasker, billettør på Orø-færgen, avisbud, og butiksassistent. Senere som lærervikar og taxachauffør. Mens jeg læste HD første del på Frederiksberg, var jeg kontorelev i Tæppeland/Jensen Tæpper i Glostrup, og havde aften rengøring i København. I denne periode boede jeg stadig på Orø, ca. 70 km fra København inkl. færge.

Jeg har ca.13 års erhvervserfaring, bl.a. som salgs- og marketingassistent i Better Brands (vin og spiritus firma ejet af De Danske Spritfabrikker), indkøbschef i Vingros (under Dagrofa), og sidst som brandmanager/produktchef i Dadeko/Coca-Cola. Et job, som jeg sagde op for at have mere tid til familie, eliteridning og min mands virksomhed.

Efter min sidste ansættelse, begyndte jeg at gøre ridningen til et seriøst projekt, og det blev til ca. 12 års eliteridning i ridesporten Military (hestethriathlon).

Det blev til guldmedalje for hold ved NM – Norge, 5. plads ved EM i Pratoni – Italien, deltagelse i VM I Aachen – Tyskland, og World-Cup finale i Deauville – Frankrig. Herudover deltagelse i mange internationale stævner rundt om i Europa, med flere sejre og placeringer.

I en periode hvor jeg ikke red jagter, kommenterede jeg i en årrække Hubertusjagten på TV2, ca. 2 timers direkte transmission. TV2 lavede en virkelig flot udsendelse, og sidste seertal viste tæt på 300.000 seere på en søndag formiddag.

Siden TV2 stoppede denne udsendelse for nogle år siden, har jeg kommenteret fra slottet i Dyrehaven, til de mellem 20.000 og 30.000 tilskuere der hvert år følger denne tradition. Fra i år, 2013, skal jeg igen ride Hubertusjagten, og det glæder jeg mig til. Bare jeg ikke havner i dammen :-).