politik-topPersonligt:

Jeg blev født den 30. november 1962 i Herlev af meget unge forældre. Jeg voksede op i arbejdermiljø sammen med min 2 år yngre lillebror. Mine forældre var meget flittige, og havde rengøringsjob ved siden af deres hovedbeskæftigelse som henholdsvis brolægger og kontorassistent.

Da jeg var 8 år gammel, flyttede vi til Orø, en ø i Isefjorden ved Holbæk. I begyndelse boede vi i et lille sommerhus med kun et rum, og toiletspand i skuret. Men jeg husker det som en dejlig tid. Der var natur og frihed, kærlighed og varme. Og en hest blev det også til senere hen. Den gik bagved på engen sammen med bondemandens køer.

Ved flittigt arbejde fik mine forældre sidenhen råd til et større hus og senere en gård med heste, stadig på Orø. Her var meget mere plads, og vi havde nu 4 faste plejebørn, feriebørn, og ridelejr.

Mine forældre arbejdede desværre nok for hårdt og blev desværre skilt, netop som de havde opnået deres fælles drøm og mål.

Vennerne på Orø var håndværkere, og min kæreste dengang var pladesmed. Han grinede af mig og spurgte, hvorfor jeg gik i ”gyminasiet”, som han kaldte det (Stenhus i Holbæk). Min mor og far var stærke støtter, og bakkede mig altid op.

I weekenderne var der ofte fest. Der kom mange københavnere til øen, og vi festede godt sammen. Når kroen lukkede kørte vi på stranden, hvor vi lavede bål, spillede guitar, badede og drak en enkelt øl J. Det var et trygt miljø, hvor alle kendte alle.

Som 20 årig købte jeg selv et lille hus på Orø, men sidenhen ville jeg alligevel gerne tættere på arbejde og skole, og flyttede derfor (med min hest) til Hørsholm, da jeg var 23-24 år gammel. Her boede jeg til leje, indtil jeg et par år senere mødte min mand Niels Kattrup, som jeg har været gift med siden 1991. Sammen har vi en søn, og Niels har to børn fra sit første ægteskab. Alle børn er flyttet hjemmefra.

I dag er jeg en del af min mands virksomhed. Vi har hestepension med ca. 45 heste, udlejning af 4 boliger, landbrug på ca. 100 hektar, og investeringsvirksomhed.  Alt er organiseret på en måde, som ikke kræver min fulde indsats, og jeg har derfor god tid og energi til politisk arbejde.

Efter 13 år med military ridning på eliteplan, dyrker jeg i dag igen ridning som hobby herunder jagtridning, bl.a. Hubertusjagten. Jeg sidder i bestyrelsen, også kaldet ”jagtledelsen”, og er således med til at planlægge de 23-24 årlige jagter, som rides hver søndag i foråret og efteråret, og som hvert år slutter med Hubertusjagten den første søndag i november. Jagtridning har også tradition for mange gode fester og socialt samvær. Ikke kedeligt.

Desuden har jeg gennem min opvækst spillet badminton, volleybold, håndbold, tennis, dyrket atletik og svømning, gået til skydning samt haft et enkelt solospring med faldskærm.

Jeg har jagttegn, men overlader for det meste skyderiet til resten af familien.