Kattrup og LA: Løber man når det er svært opnår man intet

May-Britt Kattrup har ikke opgivet drømmen om igen at komme i Folketinget. Foto: Fred Jacobsen

Efter valgnederlaget beskæftiger May-Britt Kattrup sig nu med LA-aktiviteter og byder på flæsk og visioner i Restaurant Skovhus

Af Fred Jacobsen

Den 6. juni vågnede May-Britt Kattrup hjemme på gården i Donse til en ny tilværelse: Væk var jobbet som medlem af Folketinget, væk var et job, der var mere end et fuldtidsjob.

“Min søn har sagt, at det er dejligt, at jeg er kommet hjem igen. Det tænkte jeg egentlig ikke på den gang,” husker den snart 57-årige ex-MF’er tilbage.

Valget blev noget rigtig skidt for hende personligt og katastrofalt for Liberal Alliance, der efterfølgende også har været hærget af interne magtkampe. Torsdag kulminerede de foreløbigt, da Liberal Alliances (LA) tidligere minister, Simon Emil Ammitzbøll-Bille, meddelte, at han har nu stiftet et nyt borgerligt parti med navnet Fremad – efter at han i oktober forlod partiet og blev løsgænger.

“Det bliver selvfølgelig en svær kamp, men når man løber, fordi ting bliver vanskelige, så opnår man intet,” siger hun til Ugebladet og slår fast, at hun er borgerlig og liberal og bakker op om partiformand Alex Vanopslagh – og at hun fortsat er folketingskandidat for Liberal Alliance. Og at hun gerne vil tilbage i Folketinget.

“Og jeg håber da på, at det bliver til næste valg,” lyder det fra May-Britt Kattrup, der igen understreger, at det bliver svært.

Flæsk og visioner

I mellemtiden er hun med til at holde gang i hjulene i LA og beskæftiger sig med organisatorisk arbejde og arrangementer. Hun er således med til at planlægge et arrangement for partiet hver tredje måned i Nordsjælland… LÆS RESTEN AF ARTIKLEN PÅ LOKALAVISEN.DK