lavere skat skatter og bedre velfærd velstand vækst

Alle mine mærkesager:

Bedre vilkår for erhvervslivet

Mange virksomheder klarer sig godt, men vi skal have færre administrative og skattemæssige byrder. Efter valget håber jeg, at Liberal Alliance kan få flertal for reformer, som vil skabe øget arbejdsudbud og nødvendig udenlandsk arbejdskraft. Jeg vil arbejde for, at virksomheder kun skal indregistrere et sted, og så må de forskellige myndigheder hente det, de har brug for herfra. De første 7.000 tjente kroner hver måned skal være helt skattefri, ingen topskat, lavere selskabsskat, afskaffelse af arveafgift samt bedre mulighed for brug af medarbejderaktier. Vækst, velstand OG velfærd.  

Bedre vilkår for patienter og ansatte i sundhedsvæsenet.

Bedre arbejdsvilkår for sygeplejersker og læger. Bedre behandling for patienter. Vi skal vise tillid til sundheds-personalet, tiden skal bruges på patienter og ikke unødig kontrol. Jeg ønsker at afskaffe Sundhedsplatformen, forbedre Akuttelefonen 1813, et ekstra akutberedskab i Nordsjælland, nedlægge regionsrådet. Bedre sammenhæng mellem hospital og kommune når patienter udskrives. Behandlingsgarantier skal overholdes via obligatorisk oplysning til patienter om frit valg – pengene følger patienten. Større patientsikkerhed, kortere ventetid og færre genindlæggelser. Også i psykiatrien. Vækst, Velstand OG Velfærd.  

Lavere skatter OG bedre velfærd

Velfærd koster penge, og de kan kun komme fra vækst i det private erhvervsliv. Alle anerkendte økonomer er enige om, at lavere skatter giver vækst og gavner samfundsøkonomien. Desuden er det kun rimeligt, at danskerne får lov at beholde flere af deres egne hårdt tjente penge.  Jeg vil bl.a. kæmpe for, at de første 7.000 tjente kroner hver måned skal være helt skattefri, ingen topskat, lavere selskabsskat og afskaffelse af arveafgift. Alt er fuldt finansieret OG det vil betyde bedre velfærd samt mere frihed. Vækst, velstand OG velfærd.  

Bedre infrastruktur

I Nordsjælland går det godt. Her er dejligt at bo og godt at drive virksomhed, men vi spilder alt for mange timer på at holde i kø. Mange steder kunne vi ønske os bedre infrastruktur og vi må derfor prioritere. Jeg har længe kæmpet for en forlængelse af Hillerødmotorvejen og Frederikssunds-motorvejen, og derfor er det en glæde, atvi nu har fundet midler til disse projekter samt omlægning af rundkørsel til lyskryds i Kregme. Det glæder mig samtidig, at det nu også er regeringens ønske at arbejde på yderligere indsnævring af Ring 5 i Nordsjælland. Alt det og meget mere vil jeg arbejde videre på, hvis du stemmer på mig. Vækst, Velstand OG Velfærd.  


Lavere skatter OG bedre velfærd, klima og frihed.

Jeg vil arbejde for bedre psykiatri, værdig ældrepleje med frit valg, bedre sundhedsvæsen med tillid og frit valg for alle. Styrke friskolerne – staten eller Socialdemokratiet skal ikke vælge skole det skal forældre. Samfundsøkonomisk grøn omstilling baseret på fakta og ikke feel good-fornemmelser. Styrket almen praksis og bedre vilkår for erhvervslivet. De første 7.000 kr. man tjener hver måned skal være skattefri, afskaf arveafgift og topskat, selskabsskat 12,5%., lavere boligskat og væk med registreringsafgift på grønne biler. Se flere konkrete forslag i vores 2030 plan, som er baseret på gennemregninger fra Finansministeriet. Hvordan: Hver gang vi i dag bruger 100 kr. i det offentlige, skal vi fremover bruge 99,80 kr. Altså 20 øre mindre. Stem personligt og få Vækst, Velstand OG Velfærd.